Go' kväll/natt på er!

2014-01-31
23:55:09
Var som sagt i la'gårn(mammas jobb) på EM, alltså känns att man inte varit där på ett bra tag! Jaja har inte gjort så mycket typ pratat bort typ 1½ timme med julia och ja duschat bytt säng kläder! Som jag längtat efter det.. haha sen någon sa att dom hade bäddat rent så passade på idag. 
Helgen har väl inte mycket att erbjuda på ev. slalom på söndag, inget som är bestämt så ja vi får se helt enkelt. Men ska rida i helgen iallafall och försöka skriva lite blogginlägg som jag vill få ut min åsikt om. 
 
Ska kolla lite PH nu eftersom jag har helt glömt bort det.... Så ja säger god natt för min del!

Härliga fredag!

2014-01-31
14:58:00
Äntligen fredag, veckorna går ju så fort tyckte det var nyss Måndag ja. Men har man roligt så går ju tiden fort och det har jag haft denna vecka :D
Skol dagen har varit lugn och rolig! Hade fordon/redksap på FM och EM så hade vi idrott och man fick välja om man ville ha vanlig idrott på skolan eller pulka åkning. Självklart valde jag att åka pulka!
Alltid lika roligt barn på nytt ibland, men pulka åkning blir man ju aldrig förstor för :D Dock var det lätt snöfall och bara någon minusgrad idag, jämfört med förra veckan då det låg på -20 ungefär...
Ne nu ska jag alldeles strax dra till la'gårn och göra ett mjölk pass med mamams chef, har inte varit i la'gården på några veckor så ska bli skönt att komma tillbaks. Får alltid en lugn tillvaro och får vara i min lilla egna värld ett tag.. :') Me LOVE! Hahah Ibland är dom skarmig kossorna. 
 
Annars blir det bara en hemma kväll för min del, ta det lungt kolla lite film lyssna lite på någon podcast.

Jag är lycklig och ler!

2014-01-31
11:22:52RSS 2.0