Små fix!

2013-09-29
16:55:13
Små fixar lite och planerar! Små fixar lite nu på rummet ska plocka ihop lite och planerar att införskaffa mig en ny slag av bokhylla/vägghylla. 
Då bok hyllan är rangel rangel av och är i furu så kan den lika gärna fara och flyga iväg! Eller den går säkert att fixa men jag pallar inte be pappa det och sedan måla den vit och det skulle kännas fräscht med lite nytt! Vill ha mer min stil på rummet. Ska övertyga pappa vid middags bordet! :D Heheh
Kan få som jag vill då jag inte ber om mycket i min vardag, så när jag väl frågar något så får jag det! 
LACK Vägghylla IKEA Hyllan blir ett med väggen tack vare de dolda upphängningsbeslagen.
Blir nog DENNA hylla!+
 
Ska forsätta små fixa lite, men kan ta lite om dyngnet oss sandra eller den andra halvan ;)
Som sgat la oss efter två någon gång dö trött! Även fast jag sov i typ  1 timme vid 11 kankse :P Kollade typ 5 min av filmen sen blundade jag och somnadde, snarkade tydligen också.. :D HAHA Vaknade när det var 10 min kvar ungefär, hahah så intresant var filmen ;) Allade stannade kvar förutom Belinda som skulle någonstans.. Idag så vaknade jag runt halv 11 och resten vid 10 ungefär. Åt frukost och sedan gick vi ut och red på Sandras häst :) Tycker själv att det kan bli något av den där hästen med rätt tid :) Ja åkte hem vid 2, ja så ahr min dag sett ut ungefär tills nu :) 
Bilder lånade av Belinda

Full rulle och ingét internet...

2013-09-28
23:40:12
Har haft lite full rulle hela dan.. Vaknade vid sju av telefonen, dum som jag är har jag glömt att stänga av alarmet, men sov till kvart i nio igen...! Låg en bra stund sedan gick jag till stallet. 

Mockade, ficka matoch vatten, gjorde i ordning Mida ställde in henne i boxen oxh släppte in en av små hästarna. Släppte ut resten sen drog jag och red en sväng på banan vart lite hoppning för oss idag. Gick jätte bra och hon älskade det! 
Skyndadetillbaks till stallet och tog av henne sakerna och borsta av lite snabbt. Skyndade hem och flög in i duschen och fixade mig och pacakde ihop saker som skulle med till alfta. 
Pappa fixade lute små saker inne i stan först sedan så åkte vi hitåt. 

Kom hit så var det ingen hemma men ja jag känner mig som hemma här! ;) Haha 

Och nu sitter jag här och har snott eriks ipad(sandras pojkvänn) för har fått tillgång på internet nu! Jätte dåligt internet här utr på vischan..;) heheIdrott nu..

2013-09-27
12:20:16
Ska ha idrott nu och vi har ju super seriösa idrotts lektioner. . Eller inte!

Efter det slutar vi så då drar jag till Bollnäs och in handlar en present tills i morgon då jag drar till Alfta och firar en vän som blir hela 17 år idag!:D


Gammal bild

RSS 2.0