God dagens på er!

2013-12-31
11:51:29
Idag är det ju nyårsafton eller 31 december sista dagen på året som nog alla vet. Blir ett annorlunda firande i år som jag har pratat i tidigare för er. 
Nu under dagen framåt någon gång ikväll(Till typ 6-8) är i vi i Färila utan för Ljusdal och firar. Sen åker vi hem och ev. går till grannarna(där vart vi har mida) och är med dom resten av kvällen/natten
 
Så sitter här och ska göra mig klar.. Håret låter jag själv torka så det blir min naturliga hår form som är liiite vågig, tänker ha svarta jeans och en vinröd basic tröja från HM. 
Tänkte även piffa upp sminknigen lite med någon ögonsminkning.. Eller om jag lägger på en ljus ögonskugga. Får se vad det blir för något! 
Vill ha snö! Så vi kan galoppera i snön och bara kan ha en riktig vinter ;)
 

Ehh ah

2013-12-30
23:22:54
Ligger här och har allmänt tråkigt... Filmen var super bra, kom visst en tår ibland :') Fantastik fin människa det där!  På alla sätt ovh vis <3
Ne ska göra mig klas för liiite säng time ska försöka sova så jag orkar med hela dagen i morgon ska gå och fixa stallet i morgon bitti så det är bara att släppa in alla hästar senare under dagen. 
Morgon dagen spenderas i färila med en underbar familj och har lite mys bara, sen åker vi hem och typ går över till grannarna(Där vart vi har mida) och forsätter nyårs firandet. Annars brukar vi vara oss dom i färila hela kvällen och in på små timmarna men inte nu då mamman i huset skulle upp och jobba(jobbar med kor..) så vi firar på ett litet annat sett i år.
 
Ne ska göra kväller nu puss och kram!<3
 

Bio♥

2013-12-30
18:46:04
sitter nu på bion och väntar ♥

RSS 2.0