har haft besök!

2014-04-25
16:56:58
Nu har hela lovet gått och det har hänt saker, ful upp och fullt upp är väl fel ord att säga men har haft något att göra av min energ på iallfall. 
Lovet har ju gått, helgen är kvar som vanligt. 
Kan ta det lite koert:
 
Långfredagen: Jobbade hela dagen...
Påskafton(Lördag): Skötte hela stallet och red, jobbade hela EM
Påskdagen(Söndag): jobbade på EM
Annandagpåsk(måndag): Jobbade sista passet på EM
Tisdag: Red mida och hade det härligt med henne!
Onsdag: Trog in till stan och köpte lite saker. Lägger upp bilder på det sen. 
Torsdag: Var i stallet och red bhara då mamma skötte mockningen ;)
 
Idag fredag vart det lite spontan besök så där. Såg att min min bästis mamma skulle hit till Arbrå, så slängde iväg ett SMS fort som satan och fråga om hon kunde hänga på sin mamma från dom. Men hon satt på tåget frn Ljusdal och var strax i Arbrå så hon hoppade av här! :D 
så har hängt med henne hela dagen, pratat om allt och gått och köpt glass. Första mjukglassen för i år vart det. Trog till parken och åkte lin bana, jaja barn på nytt liksom vad gör det ;) 
Mamma och syskonen kom så hängde med dom ett tag innan vi drog hemmåt. Pratat om allt mellan himmel och jord. 
 
Så nu sitter jag här och väntar på att mamam ska börja på med maten, eftersom vi kör på första grillningen för iår!
 

Kom på en sak...

2014-04-16
14:32:00
Kom på en sak att jag har grymt mycket ovisade bilder! Men jag ska redigera alla först...

Snart lov...

2014-04-16
11:31:20
Äntligen lov snart eller ja imorgon vid 2 ;) Hahah Käänner mig less lite på skolan nu, behöver verkligen lite lov just nu! 
Har iallfall haft nationella nu på morgonen och trodde jag hade skrivit ett uselt tal, men när jag sa det så lät det så mycket bättre så jag känner mig jätte nöjd över det. 
 
Sitter här och ja väntar på lunch... Sen ska jag ut till grisarna och ha stalltur. Inte för att det är så roligt att gå dit, menmen jag måste ju. 
Red igår efter några veckors vila på hästen och ja hon var verkligen på tåna.. Tur att jag hade med mig Nora. Annars hade vi aldrig kommit över 83:an då hon bara fjanta sig. Arbeta henne på en volt och försökte få henne att verkligen ta med hela kroppen istället för att hon ska gå rakt med antagligen med hela kroppen eller halva. Men vi lyckades efter lite arbete. Men krävde inte alls så mycket av henne då hon stått ett tag nu.
 
Men hon kommer ridas mycket nu under lovet så vi kommer nog sätta det där med att hela hennes kropp ska hänga med. 
 
Lite till något annat så har bloggen ändrat utsende men ska små fixa med det där någon dag när jag har tid då jag har lite mycket nu under påskhelgen med jobb. 
 
 

RSS 2.0