Hej på er!

2014-08-22
15:53:02
Tänkte berätta kort om klassresan/studie resan förra veckan! En vecka som kan göras om några gånger till ;)
 
Förra veckan har varit lite full proppad, då jag började skolan på måndagen och vi åkte iväg på skolresa/studieresa till Dalarna och kollade på lite olika saker! Bl.a ett slakteri, struts farm och en mjölkgård med karusell mjölkning. Vi var även på leksands sommar land och var även i Borlänge och kollade lite runt där på köp området eller vad man kan kalla det. 
På stuts farmen fick vi se saker som andra vanliga besökare inte för se, dock i studie syfte. Intresant besök var det iallafall. Hade det inte varit via skolan så hade jag nog inte ens haft tanken på att åka och kolla på en struts farm. Men stort + till dom som ägde gården! :D 
Vi åkte vidare mot leksand och bodde in oss i stugorna en snabbis sen åkte vi till en mjölkgård med karusell mjölkning. Kom hem och ja gick och la oss i stugorna ungefär då vi kom till mjölkgården vid typ 9 på kvällen. Dagen efter åkte vi på ett slakteri, och ja det var intresant faktiskt! 
Sen så vart det leksands sommar land! :D Haha barn på nytt lixom ;) Dom som inte villa gå på sommarland åkte med en av lärarna till några ställen. Under den natten så var det meningen att vi skulle sova i tält men ingen av oss villa det inte ens en av lärarna så vi sov en natt till i stugorna i leksnad. 
Var en intresant resa iallfall och är nöjd över den! 
Kom hem på torsdag och direkt efter lunch så började vi med matte och ett prov. Provet fick vi för att våran matte lärare skulle se hur vi låg till. Och jag erkänner fy f*n vad man tappar på 1½ år...! 
 

RSS 2.0