Små fix!

2013-09-29
16:55:13
Små fixar lite och planerar! Små fixar lite nu på rummet ska plocka ihop lite och planerar att införskaffa mig en ny slag av bokhylla/vägghylla. 
Då bok hyllan är rangel rangel av och är i furu så kan den lika gärna fara och flyga iväg! Eller den går säkert att fixa men jag pallar inte be pappa det och sedan måla den vit och det skulle kännas fräscht med lite nytt! Vill ha mer min stil på rummet. Ska övertyga pappa vid middags bordet! :D Heheh
Kan få som jag vill då jag inte ber om mycket i min vardag, så när jag väl frågar något så får jag det! 
LACK Vägghylla IKEA Hyllan blir ett med väggen tack vare de dolda upphängningsbeslagen.
Blir nog DENNA hylla!+
 
Ska forsätta små fixa lite, men kan ta lite om dyngnet oss sandra eller den andra halvan ;)
Som sgat la oss efter två någon gång dö trött! Även fast jag sov i typ  1 timme vid 11 kankse :P Kollade typ 5 min av filmen sen blundade jag och somnadde, snarkade tydligen också.. :D HAHA Vaknade när det var 10 min kvar ungefär, hahah så intresant var filmen ;) Allade stannade kvar förutom Belinda som skulle någonstans.. Idag så vaknade jag runt halv 11 och resten vid 10 ungefär. Åt frukost och sedan gick vi ut och red på Sandras häst :) Tycker själv att det kan bli något av den där hästen med rätt tid :) Ja åkte hem vid 2, ja så ahr min dag sett ut ungefär tills nu :) 
Bilder lånade av Belinda

RSS 2.0