Lång dag!

2014-03-11
20:34:32
Har varit en lång dag idag. Upp till svinhuset till kl 6, så var tvungen att kliva upp 5 för att hinna cykla upp. Märks att min kondition inte är den bästa, hahahah Men gick ganska fort eftersom det är tomt i en avdelning och typ halva av en annan. Så var klar med dom vanliga sysslorna strax efter 7.
Gjorde lite annat och ja var klar vid typ 10 i 8. 
 
Vanlig skola sen. Har ju lastmaskin och truck på tisdags förmiddagarna, eftersom jag går maskin. Jobbade halva fm sen fick jag gå ut och övningköra lite :D Alltid lika roligt att köra, älskar verkligen det och skulle lätt vilja jobba som lastmaskinsförare i framtiden! 
Lastade lite pallar och skulle åka igenom en "port"(två tunnor) med för bred last för att bara åka rakt in. Klarade det den här gången efter några funderingar och mina misstag från förra gången. Fick lite spunk förra gången jag gjorde "port" övningen. 
Jaja, nöjd över dagens lektion iallfall. Men det är väl huvudskaen det?
 
Kom hem strax innan fyra då vi fick sluta tidigare från svenskan som vi(jag och moa) inte gjorde något speciellt på då vi utforska hus 14(kallas så det huset vi har vanliga lektioner i) genom att gå till andra sidan korridoren och satt och prata med en från trean ;)
Jajaa slängde i mig lite fika, macka och en kall pannkaka innan jag stack till stallet. Mockade och sedan red jag en sväng upp mot skogen oc körde mycket trav. Tyckte hon skötte sig jätte bra idag, dock hade jag inga krav mer än att hon skulle gå framåt och lyssna och det skötte hon jätte bra.
 
Sitter nu här och ska kolla farmen och ryttareliten. Missade farmen  eftersom jag satt och kollade på top Modell, ja jag hatar att se på tv3 play, hackar hela tiden... iallfall för mig..
 
 
(Dålig med bilder och seg uppladdning av bilderna...)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0