Bloggade ju inte i onsdags...

2014-03-14
22:39:16
Bloggade inte onsdags då jag inte riktigt hade lusten och hade lite plugg att fixa, så tog plugget helt enkelt före bloggen!
Hade vanlig dag fram till lunch med Svenska och Engelska. Redovisade på svenskan över praktiken. Ni vet känslan precis innan man ska redovisa inför klassen. Den är sjuk ibalnd... Haha ibland är man hur nervös som hellst och nästa stund är man jätte pepp för att göra det helt enkelt. Var lite små nervös. Men jaja gjorde det ändå. 
 
Efter lunch så skulle jag in till Bollnäs för att göra traktor korts provet.... Har haft böckerna sen i slutet av september, början av oktober. Så har haft god tid på att plugga och allt. Men har jobbat lite i skolan med trafiken också, så hade väl en hel del koll på vad jag svara på iallfall.
Dock faila jag.. Med 5 poäng ifrån för att klara det. Dock var det lite slarv fel och saker jag absolut inte kunde alls. Själv säger jag så här bättre lycka nästa gång, för då ska jag klara det helt enkelt! Ska läsa på lite av det jag svarade fel på och sånt så jag är lie mer säker tills nästa gång. 
 
Dock vet jag inte när nästa gång blir men ska ta det så fort jag kan. 
 
Gammal traktor bild.. ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0