Snabbis till Bollnäs

2014-02-09
22:44:38
Vi drog en snabbis in till Bollnäs och skulle kolla något. Följde med lite för skojs skull. Hittade en byrå som jag vill ha på jysk, lite större än den jag har kollat tidigare på IKEA ur MALM serien. Så får jag som jag vill så ska den köpas in. Ska ev få köpa ett nytt skrivbord också :D Nu hoppas jag på det bästa bara...:)
Ska även byta bokhylla och måla den vit. Får se när det blir då jag vill leka lite händig här! Ne men jag älskar att små pyssla med sånt där. 
 
åt lite mys middag med familjen sen gick vi till stallet och mockade och släppte in där. Tror hästarna vart extra glad då det var riktigt dåligt väder idag igen.. Snöblandat regn, vill att det ska sluta helt detta väder...
Sov morgon i morgon, så häärligt vill sova så länge som jag vill, fast ja någon gång måste jag kliva upp ;)
Har planer för i morgon utöver skolan :D Ska käka middag nere i Bollnäs med bästis!! :D Vill bara prata ut med henne nuuu. Jaja vi pratar inte över telefon då det är något knas med hennes... Ska bli så mys. Behöver verkligen prata med henne, då jag vill ha lite råd ch tips och ja som ni alla vet man får ju alltid bästa tipsen från dom andra!:) 
 
(Visad bild...) Se in i ljuset och inte in i det mörka
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0